Workshop utomhus

Kurser

Välkomna till mina kurser i BALETT, ORIENTALISK MAGDANS och DANS OCH RÖRELSE 55+!

 

"Om du har en kropp, då kan du dansa!"
En dansande kropp är en friare kropp, därför vill jag bjuda in dig att stärka och fylla din kropp och själ med energi genom dans!

 

Danskurser på Swopshop i MalmöStora Nygatan 27a:Dans och rörelse 55+

Måndagar kl 10.30-11.30 under 12 veckor. Från den 20e februari till den 22e Maj (Ingen lektion den 10e april och den 1e maj).
Öppen Nivå
Pris                           900 kr 
Drop in per klass     150 kr

Den här kursen är för alla dansglada som är 55 år gamla eller äldre!
Dans är en fantastiskt medicin för både kropp och själ. Enligt studier är dans även bäst för att sakta ner eller motverka åldersrelaterade problem såsom demens.
Håll dig ung i kropp och själ genom dans!
Under lektionerna tränar vi upp koordination, balans, flexibilitet och styrka samtidigt som vi dansar till härlig musik från olika världsdelar. Fyll din kropp med energi, lär dig något nytt och motionera tillsammans med andra. Lektionerna avslutas med stretch för att mjuka upp våra muskler.
Deltagarna deltar utifrån egna förutsättningar. Behöver man vila, då gör man det. Ta med vattenflaska.

 

Balett Nivå 1 

(För ungdomar och vuxna)

Måndagar Under 12 veckor. Från den 6e februari till den 8e maj (Ingen lektion den 10e april och den 1e maj).

kl 17.30-19.00 

Pris för hela kursen       1500 kr
Drop in                            200 kr

 

Att dansa balett stärker och ger din kropp en bättre hållning från topp till tå. Du tränar även din balans, koordination och smidighet.
Balettens dansteknik ger alla typer av dansare en bättre kroppskontroll, vilket visar sig i bland annat tydligare rörelser och smidigare snurrar.

Orientalisk Magdans för nybörjare

Måndagar Under 12 veckor.  Från den 6e februari till den 8e maj (Ingen lektion den 10e april och den 1e maj).

kl 19.05-20.05 
Pris för hela kursen       1000 kr
Drop in                            150 kr

Den orientaliska magdansen är en elegant dansstil där vi använder oss av hela kroppen för att tolka den underbara musiken från Mellanöstern. Lär känna din kropp till Orientens vackra rytmer, öva upp muskler som du kanske inte ens visste att du hade, förbättra din koordination, styrka och smidighet, allt detta när du njuter av dans till härliga exotiska rytmer. Den här kursen passar främst nybörjare och de som har dansat i 1-2 terminer men även andra som vill träna grundtekniken inom Orientalisk Magdans.
Under sista delen av varje lektion kommer vi att jobba med en koreografi som de som önskar kan få uppträda med när kursen är slut.

 

Orientalisk Magdans Showgrupp – Jannah

Torsdagar Under 12 veckor. Från den 9e february till den 4e maj (Ingen lektion den 6e april).

kl 18.00-19.30 Pris för hela kursen       1500 kr

Drömmer du om att stå på scen eller är du redan scenvan och vill vara med i vår grupp?

Alla som vill uppträda med oss är välkomna!
För att stå på scen krävs det mycket träning, vilja att samarbeta, disciplin och dansglädje. Ni som väljer att vara med i Jannah får uppleva hur det är att vara scenartist, lära er om scensmink, dansdräkter, smycken, mm.

Under våren 2023 kommer vi att fokusera på en trumsolo koreografi som vi kan visa upp på festivaler, tävlingar och andra event i framtiden. Under terminens gång kommer du som deltagare att ha privata samtal med Paulina för att följa din utveckling och vad du vill fokusera på för att nå dina mål som dansare.

 

Anmälan till kurserna är bindande! 
Du behöver inte anmäla dig här för att droppa in.

Anmäl dig här!


Bokning & Kontakt

   
Thanks to Photographers. Copyright belongs to respective artist: Cattis Ahlgren, Camilla Rehnstrand, David Elg, Firas Mukarker, Christine Feldt, Carlos Gonzales, Behroz Ahmadi, David Pahmp